21 Temmuz 2011 Perşembe



''Ben senin bildiğin kızlardan değilim'' diyen kızlara harbi kıl oluyorum arkadaş. Düşünsenize bunu bir erkekte diyebiliyor. Oğlum siz manyak mısınız lan ? Nasıl yani siz bizim bildiğimiz kızlardan ya da erkeklerden değilsiniz. Sizin 3 kolunuz 2 burnunuz yada 3 kulağınız mı var. Sonuç itibari ile hepimiz aynı sayıda kola aynı sayıda kulağa ve ağıza sahip değil miyiz ? ( Engelli arkadaşlarımız hariç.) 

Bazen böyle söyleyen kişilere aynısını söylüyorum bu sefer de diyor ki  ben öyle demek istemedim. SEn gerizekalı mısın ? O zaman söylemek istediğini söylesene be birader. :)
Sonra bize kızıyorlar sen nasıl bir adamsın diye. Benim adamlığım da birşey yok ki be arkadaş. Sorun bende değil ki sende. :)

Baybudala14
Bir mizah klasiği uzmanı.

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Kayıp aranıyor...





İçimdeki çocukluğu kaybettim. Görenlerin ya da görmüş gibi olanların lütfen en yakın çocuk esirgeme kurumuna ve ya aşağıda yazmamış olduğum numaralara başvurmamasını önemle rica ederim. Şayet vermemiş olduğum bir numaraya başvurmaya çalışmanız biraz salaklık olurdu.Gerçi sizinde umrunuzda mı sanki benim kaybolan çocukluğum. :)

Çocukluğumu bulup bana teslim edenlere hiç bir şey vermeyeceğime söz veriyorum. Niye vereyim ki lan çocukluk zaten benim bu işten benim ne karım var ki sana vereyim.Manyak mıyım lan. :)

Şaka bir yana da insanların %80'i çocukluğuunu küçük yaşta kaybetmiş ve hiç bulamamıştır. Ya da bulmaya erinmiş de olabilir.(Çok tembel bir ülke olduğumuz için. :) ) Arkadaş ortamında çocukluktan konu açıldığında anlatacak o kadar çok anımız olur ki saatlerce sürebilir bu sohbet. Kimimiz yan komşunun meyve bahçesine dalıp ne varsa araklamışızdır. Kimimiz kızlara laf atmış sonra bir güzel dayak yemişizdir. Kimimiz 20 kişinin arasına dalıp dayak yemeden çıkmışızdır. ( Lan bunu 5 yaşındaki çocuk bile yemez. 20 kişinin arasına dalmışta burnu bile kanamamış siktir ipne. :) )

Kısaca anlatacak çok anımız olur.Sonra konu kapanmaya başlayınca o mükemmel kelimeler çıkar ağzımızdan neydi lan o yaptıklarımız,yaşadıklarımız diye. Fakat birde işin diğer tarafı vardır. Yapamadığımız o kadar çok şey olur ki onları söylemek gelmez içimizden. (Neydi lan o yapamadıklarımız ama :):) )

Artık çocuk değiliz.Sizden çocuk olmanızı isteyen de yok. ( sakın yanıma gelip agu agu yapmayın valla çarparım ağzınıza :) ) Fakat her ay 3-2-1 günde olsa çocukluk yapın lunapark'a gidin, yan komşunun eriklere ve elmalara dalın, 20 kişinin arasına dalın mesela yada birine pipimi ye deyin, yaşayın işte olum yapabildiğinz kadar çocukluk yapın ayda sadece 3-2-1 gün çok mu zor ?( bu son önerdikleri mi Usain BOLT gibi koşabiliyorsanız yapın, şayet yaptığınız zaman sizi çok kovalayan olacaktır. :) ) Bunları niye söylüyorum. Niye olacak lan senin yararın için bak seni düşünüyorum her daim.

İnsan vücudunun daha verimli çalışabilmesi için dinlemeye ve eğlenmeye ihtiyacı var. Bunu hiçbir insanoğlu inkar edemez. ( Ha! Ben hayvanım ederim diyorsan o başka arkadaş. :) )




Saygılarımla,
Baybudala14
Bir mizah klasiği

İçermiş o bu akşam....





Biraz önce bir reklam gördüm. Daha doğrusu bir siteye girdim ve girer girmez yeni bir sayfa da reklam açıldı. Reklam bira reklamı....


Neymiş istediğin kadar iç yasal sınırın altında içmiş oluyormuşssun.Reklam süresince toplam 5 bira falan içiyorsun sonra bir kızla tanışıyorsun ardından arabaya biniyor ve yolculuğa başlıyorsun.Kısa bir yolculuktan sonra polisler sizi çeviriyorlar. Üfle diyor ilk başta zorlanıyorsun üflemeye tabi işin tecrübesizliği var üzerinde, sonra üfleye biliyorsun ve yasal sınırın altında yazan bir yazı çıkıyor. Kimi yiyorsunuz lan siz ? Ben 5-6 bira içeceğim ve yasal sınırın altında çıkacak öyle mi? :) Yemeyin oğlum milleti, millet de gerçek sanıp gidecek bara 5-6 adet birayı bitirecek ardından polis çevirince geçirecek cezayı. :)


Akıl karı bir reklam değil bana sorarsanız. Hatta bir bira reklamı olduğunu başta.İzlemezdim bile sadece meraktan izlemek zorunda kaldım. Oh ne güzel memleketimin halleri. :) Sen iç iç iç sonra üfle sınırın altında çıksın hadi lan oradan yalancıların ağası.Kimisinin bünyesi sağlamdır içer içer dokunmaz kimisinin de bünyesi hafiftir bir birada gider. Böyle reklamlara ihtiyacınız mı var sanki. Türkiye'nin %70 içici zaten. Milleti böyle inandırıyorsunuz sonra kazalar artınca yasak getirilsin diye söylenenler oluyor.Zaten o birayı nasıl içiyor insanlar onuda anlamış değilim ama neyse orası beni ilgilendirmez. Meraklısına sitenin ismini söyleyeyim.


www.icerimbenbuaksam.com.


Bende içiciyim arkadaş bende içiyorum içmiyor değilim ama meyve suyu içiyorum ne kadar sağlıklı bak. Lan gene verdim sosyal mesajımı. :)


Baybudala14