5 Ağustos 2011 Cuma

Ulan Facebook...


Bu facebooktaki saçmalığa anlam veremiyorum.Hem bize arkdaş öneriyor tanıyor olabilirsin diye, hemde ekleyince yok efendim çok fazla kişi ekledin seni engelliyorum diyor. Lan iyi de o zaman niye bana tanıyor olabilirsin diyipte eklettiriyorsun milleti. Ayıp değil mi senin yaptığın. :)Millet neyine hasta bu facebook'un anlamadım. Lavuklar birde diyor ki eğer yanlış yaptığımızı düşünüyorsanız bize yazın.Yazsam ne olacak 500 milyon insanın arasından bana cevap verebilecek misin hıyar ağası. :) Sende varmı o kadar kapasite.

Gerçekten insanların herşeyi artık facebook olmuş. İş ilanları,satışlar,eleman arayanlar,popülerliğini artırmak isteyenler,reklam ilanları,araba ilanları ne varsa hepsi facebookta. Facebookun kölesi olmuş milletimiz resmen. Hayır yapacak birşey de yok ki. Sizin yaptığınız bizim yapmak isteyipte bulamadığımız şeyler mi var varsa söyleyin kul hakkıdır bu ya. :)

İnşallah gelecekte facebookun bu iktidarlığı biter. Yoksa insanlığın hiç iyi bir yere gittiğini düşünmüyorum.5 yaşında bir çocuğun bile facebooku varsa.Alem ayvayı yemiş demektir.Biraz gezin arkadaşlar etrafınıza bakın, devekuşunun kafasını kuma gömmesi gibi kafanızı facebooka gömmeyin. :)


Mustafa KÖSE
Bir mizah ve edebiyat klasiği yazarı.
Kısaca dünyanın en iyi yazarı. :)